• Acties Uitleg

Uitleg van de acties

De beste tips voor slim shoppen vind je hier!

Met PromoLife.be blijf je op de hoogte van promoties zodat je minder betaalt voor jouw favoriete merken!

Geniet elke week van honderden euro’s korting in de vorm van kortingsbonnen, terugbetalingsacties of gratis producten. Bovendien vind je op PromoLife.be ook wedstrijden, spaaracties en nog veel meer!

Je hoeft dus niet meer zelf op zoek te gaan naar promoties om minder te betalen voor jouw boodschappen want wij vinden ze voor jou. In enkele klikken ontdek je promoties die overal in België gelden voor al jouw favoriete merken en producten.


TERUGBETALINGEN

Hier vind je alle acties waarbij je een aankoopbewijs moet opsturen om vervolgens een terugbetaling te krijgen op je rekening :

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan een actie deel te nemen. Elke actie heeft eigen regels en de werkwijze om de korting te kunnen verkrijgen kan verschillen. U wordt ofwel rechtstreeks doorverwezen naar de website van de actie zelf waar u onmiddellijk uw gegevens kan achterlaten om uw terugbetaling te krijgen. Ofwel verwijzen we naar de folders in het winkelpunt (ook al kunnen wij niet steeds vermelden in welke winkels deze beschikbaar zijn). Indien mogelijk stellen wij ook een pdf ter beschikking waar u alle informatie op terugvindt die u kan afdrukken en per post versturen.

- 100% terugbetaald

Aankopen die volledig worden terugbetaald. Je hebt dus gratis een product gekregen.

- Tevreden of geld terug

Wanneer je niet tevreden bent over het product kan je je geld terugkrijgen.

- Gedeeltelijk terugbetaald

Een gedeelte van het aankoopbedrag wordt terugbetaald.


ONLINE COUPONS

Hier vind je alle online kortingsbonnen van je favoriete producten. Voeg de bonnen van je keuze toe aan je spaarvarkentje om ze af te printen. Daarna kan je hem in de winkel gebruiken en geld besparen.


WINKELCOUPONS

Een winkelcoupon is een kortingsbon die je terugvindt in het winkelpunt onder het product aan het winkelrek. Je kan deze dus niet afdrukken en gebruiken als kortingsbon in het winkelpunt. 

Om het je gemakkelijk te maken, bieden we jou echter wel de mogelijkheid om deze kortingsvermelding als geheugensteuntje toe te voegen aan de lijst met online coupons die je wenst af te printen.

We geven je eveneens een overzicht van waar deze bonnen beschikbaar zijn, zolang de voorraad strekt.


WEDSTRIJDEN

Al onze wedstrijden vind je hier samen. Veel succes!


SPAREN / KADO'S

Heb je dankzij je aankoop recht op een cadeau, onmiddellijk bij aankoop of via een spaaractie, dan vind je hier een overzicht van alle acties.